Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

Taggyűlés, új tervek

Az EMTEK Klaszter megtartotta idei első taggyűlését.taggy33

Helyszín: Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Időpont: 2012.02.09. 9:00-12:00

Érintett témakörök:
• Az EMTEK klaszter eddigi eredményei és lehetőségei.
• Nemzetközi kiállításokon való részvétel
• Új klasztertagunk Gáll Attila Úr Iszkaszentgyörgy polgármesterének bemutatkozása
• Fizetési fegyelem Magyarországon megoldás az EMTEK Klaszter segítségével.
• Régi rossz gyűjtőkémények-hőszigetelt épületek nagy légzárású nyílászárókkal szerelve gázkészülékek
karbantartás nélküli működésének veszélyei-globális problémamegoldások.

Bővebben: Taggyűlés, új tervek

Új utak a napenergiában

betAz EMTEK szakemberei részt vettek március elején a BioenergieTeam GmbH magyarországi képviseletének nyílt napján és raktárnyitó ünnepségen  Tolnán. A BioEnergieTeam GmbH a megújuló energiát hasznosító berendezések gyártója és nagykereskedelme. A rosenheim-i székhelyû családi vállalkozás 30 éve a fûtéstechnikában és 18 éve a megújuló energiák terén vesz részt. Magyarországon színrelépése óta jelentõs szerepet tölt be a multik mellett.

Az első üzleti rendezvény

 

fh 06 1 2011.10. 1-jén az EMTEK Székesfehérváron,  a Hotel Magyar Királyban megtartotta első üzleti rendezvényét. Az eseményről hírt adott a Fejér Megyei Hírlap.

Szakemberhiánnyal küzdenek a tüzelés- és légtechnikai cégek - bővebben a megbeszélésről

A képre kattintva megnézheti az eseményen készült képeket.

 

Új orosz fűtőrendszert mutatott be az EMTEK

ionizacios futesÚj, az orosz hadiiparból a civil piacra engedett fűtőrendszert mutatott be 2011. december 2-ikán a fehérvári központú Első Magyar Tüzelés- és Légtechnikai, Energia Klaszter (EMTEK). A készülékkel 45-50 százalékos megtakarítás érhető el, nem kell hozzá engedély.

Klaszterkonferencia Pécsett

Nemzetközi Klaszter Konferenciát tartott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara március 27-én. A szakmai találkozón hét országból hetven klaszter vett részt. A rendezvény fő célja a gazdaság szereplőiben tudatosítani: ezen társulások léte és tevékenysége a közép-európai régió számára a kitörési pont, az egyetlen lehetőség a talpon maradásra.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara klaszter aktivitásai és klaszter képzési rendszere a konferenciának köszönhetően ismét előtérbe került, így az Első Magyar Tüzelés és Légtechnikai, Energia Klaszter és a Székesfehérvári Innoskart Nonprofit Kft vezetői a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával megkezdték egy helyi, Székesfehérváron megszervezésre kerülő 2-3 napos klaszter tréning szervezését.

Bővebb információ:

http://www.pbkik.hu/index.php?id=19743

 

Kiegészítő információ