Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

Beszámoló a bécsi hulladékégetőről

Tanulmányi kirándulás (Wien 2011.11.07.) - szubjektív értékelés - Tatai Róbert

 Kedves Major Laci barátom!

 Az alábbiakban megosztom Veled gondolataimat a bécsi tanulmányi kirándulásunkról.

 01. Az előzményekről:

Meghívásod megtisztelő volt. Örültem, hogy gondoltál rám is. Tetszett a program előkészítése: jó volt a meghívó, a kisfilm az üzemről, az üzemlátogatás szabályait ismertető leírás és a tervezett egyéb (kiegészítő) program gondolata is. És tetszett a közös utazás megszervezése is, mert így az együttlét jó lehetőséget teremtett az ismerkedésre és a csapatépítésre is.

Bővebben: Beszámoló a bécsi hulladékégetőről

Technológiai fejlesztés a Tri-Or Kft-nél

A székesfehérvári TRI-OR Ipari és Ügyviteli Szolgáltató Kft. 1. 150. 000 forint uniós támogatást nyert el a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

Bővebben: Technológiai fejlesztés a Tri-Or Kft-nél

Akadálymentes honlap

Minden ember különböző, mások az igényei, képességei és lehetőségei. Ami egyikünknek jó illusztráció, szép ábra, az a másiknak átláthatatlan bitsorozat, vagy percekig töltődő fölösleges adat, ahol az egyik ember táblázatot  lát, a másik soronként rendezett adathalmazt. Ami az egyik kijelzőn nagynak tűnik, a másikon túl kicsi. Ezeket az akadályokat le kell bontani, az esélyegyenlőség megteremtése és az akadálymentesítés minden uniós pályázat esetében alapvető elvárás.

Bővebben: Akadálymentes honlap

Kiegészítő információ