Hiba
  • Hiba történt a csatornaadatok betöltése közben.

EMTEK az Építők Napján

Az EMTEK is bemutatkozott az Építőipari Szakmák szakmai napján.Több, mint 40 építőipari vállalkozás termékeit, szolgáltatásait ismerhették meg az érdeklődők, akik kilátogattak a társszervezéssel megvalósuló építőipari szakmai kiállításra június 2-án a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola területére. A rendezvény keretében átadásra kerültek a Fejér Megyei Építőipari Nívódíjak is.

Idén a Napsugár Lakópark, a Szent István tér 7. szám alatti lakóház, valamint a móri Wekerle Sándor Szabadidőközpont és a dunaújvárosi Evangélikus templom részesülhetett az elismerésben.

Az ÉVOSZ Szárazépítő Tagozatának szervezésében lezajlott szárazépítő szakmai versenyen több iskola is képviseltette magát, szép eredménnyel. A kicsik és a nagyok is megmérethették tudásukat, ismereteiket a kamara Enterprise Europe Network irodája által összeállított eu-s totókon, kvízjátékokon, értékes nyereményekért. Nagy érdeklődést keltett a Civil Centrum által a helyszínen bemutatott vak pingpongasztal, valamint a látássérültek társasjátékait is kipróbálhatták a gyerekek.

A vállalkozó kedvű csapatok bográcsban főztek, de a büfésátorban is mindenki megtalálta az ízlésének valót. Az EMTEK-et több tagja is képviselte, a kapcsolatteremtéstől szakmai együttműködést és konkrét üzleti eredményt remélve.

Kiegészítő információ